Tavoitteemme

Suomalaisten terveys on parempi kuin se huonoimpina aikoina on ollut, mutta vielä riittää paljon parannettavan varaa meillä kaikilla. Ylipaino on korkeimmillaan ikinä, ja liikunnan määrät jäävät ihmisillä keskimäärin aivan liian vähäisekski. Vaikka monien asioiden suhteen onkin edistytty, erityisesti ruokailutottumusten suhteen löytyy vielä parannettavaa.

Fitness buumin ansiosta yhä useampi suomalainen pitää huolta lihastensa kunnosta ja terveydestään, mutta tämän buumin ulkopuolelle on kuitenkin jäänyt selvästi suurin osa suomalaista. Emme halua viestittää, että kaikkien pitäisi treenata kovaa salilla, mutta olisi hyvä saada ainakin jonkin verran liikuntaa joka päivä. Niin helposti se menee siihen, että työpäivän jälkeen lösähdetään sohvalle ja katsotaan TV:tä tai Netflixiä.

Haluamme näillä sivuilla antaa helppoja ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla kuka tahansa voi tehdä muutosta parempaan, ilman että se vaatisi suuria ja rankkoja muutoksia. Nämä sivut eivät siis ole suunnattu kovaa treenaaville, vaan nykyään siellä kotisohville helposti aikaansa viettäville.

Tavoitteenamme on tehdä terveydestään huolehtimisesta mahdollisimman helppoa, jolloin suurin osa meistä pystyi siitä paremmin huolehtimaan. Tämä tarkoittaisi suuria säästöjä kansantaloudellisesti ja tekisi meistä terveemmän ja onnellisemman kansan. Uskomme että tämä muutos on mahdollista saavuttaa ihan pienilläkin muutoksilla omassa arjessa.